thailand

Den billigste måde at tage på skiferie på med familien

Skiferier har i mange år været meget populære for danske familier, og er tit noget familier har sammen som fælles interesse og tradition. Derudover er det en ferieform, der kan samle hele familien og som skaber mange fælles minder. Som regel er det ikke alle i familien, der er til badeferier, og her er skiferien et godt samlingspunkt.

Derudover ligger de fleste skisportssteder i smukke omgivelser, så en tur på skiferie giver også naturoplevelser, der er umulige at få i Danmark. En af de billigste måder at komme af sted på, er at tage bilen på en kør-selv-ferie til for eksempel Østrig. Her findes nogle af verdens bedste og største skisportssteder, der både kan tilfredsstille nybegynderen og den øvedes behov.

På de fleste skisportssteder er det også oplagt at tage små børn med. Mange steder har skisportsskoler, hvor børnene lærer at stå på ski og bliver passet, imens de voksne frit kan stå på løjperne.

Det kan som regel bedst betale sig at købe en færdig pakkerejse, når en hel familie skal på skiferie. Dette er som regel billigere og mange rejseselskaber, der arrangerer skiferier, har kontakt til hoteller og andre udlejningsformer, der er i nærheden af løjperne. På aktivferie.dk fandt jeg en skiferie til Østrig i Tröpolach, med et hotel, der ligger kun 20 m væk fra pisterne og 50 m fra liftene.

Hvis man vælger at rejse uden for sæson bliver det straks meget billigere at tage på skiferie, da en ferie uden for skolernes ferier koster fra 4.800 kr – tjek også Find Min Rejse. Prisen inkluderer et dobbeltværelse på hotellet Franz Ferdinand og gælder i 7 overnatninger. Med i prisen følger halvpension og gratis parkering, og derudover er små børn gratis at have med på ferie.

Skiudstyr og liftkort skal således købes ved siden af, og det gælder for de fleste pakkerejser til skisportssteder. Alt dette kan købes i receptionen på hotellet, og her kan man også spare på køb af liftkort, hvis man rejser uden for sæson, dog kun i omegnen af 10 euro. Et liftkort i seks dage koster således 228 euro for en voksen uden for de travleste perioder, og et liftkort til børn i disse perioder varierer efter alder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *