nordfyn

Hold ferie i idylliske omgivelser i Danmark

Et ferieophold behøver ikke altid at gå til udlandet. I fremtiden er vi også nødt til at tænke over, hvor meget CO2 vi udleder, og her er rejsetransport en af de store syndere. Man kan dog uden problemer tage på en lige så fin ferie i Danmark som ethvert andet sted i verden.

Danmark er desuden også indehaver af flere charmerende feriesteder, som for eksempel Fjelsted Skov Kro, der ligger på Nordfyn.

Kro på Nordfyn

Fjelsted Skov Kro er et multifunktionelt sted, der kan bruges til mange forskellige formål, alt efter hvilket behov man har. Stedet kan for eksempel bruges som feriedestination. Kroen ligger i smukke omgivelser bestående af egen skov og sø. Derudover er den centralt placeret mellem Middelfart og Odense.

Kroen indeholder flere lokaler, der kan rumme store selskaber og fester. Her er det også muligt at afholde konferencer, hvilket kun bliver mere attraktivt med den centrale beliggenhed.

Enhver kro med respekt for sig selv har selvfølgelig også en god menu at byde på. På Fjelsted Skov Kro serveres der frokostbuffet næsten dagligt fra kl. 12, og hver fredag serveres der buffet fra kl. 17:30 og frem med masser af hjemmelavede lækkerier.

Mad på kroen

Prisen på frokostbuffeten er 165 kr. for voksne og 75 kr. for børn. For fredagsbuffeten er prisen 180 kr. og 80 kr. for børn. Det er selvfølgelig også muligt at købe dagens ret, der varierer dag til dag, og her er prisen for voksne 115 kr. i hverdage og 130 kr. i weekenden.

Og kroen kræser virkelig for de madglade. Her hakker de selv deres oksekød af oksecuvette, og buffeterne inkluderer desuden også desserter. Det er desuden også muligt at bestille en klassisk børneret til 50 kr.

Kroen har hyggelige moderniserede værelser, hvor flere har kig til den fine natur, der omgiver kroen. Derudover er det muligt at holde sin store fest på kroen. Her tilbyder de flere skræddersyede pakker til en pris af 79 kr. pr person.

Her er det muligt at holde selskaber for at fra 10 til 200 gæster og lokalerne indbyder både til afholdning af konferencer og personlige begivenheder. Derudover indbyder kroens omkringliggende natur til dejlige løbeture, hvis man er til det, og der findes flere forskellige stisystemer man kan benytte sig af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *