Find de bedste gaveideer på Du glemmer det aldrig

oplevelsesgaver

Mangler du inspiration til dine gaver? Hvad enten du skal give dem eller ønske dig dem, er der masser inspiration at hente på Du Glemmer Det Aldrigs hjemmeside. Siden har samlet de bedste oplevelsesgaver på markedet, og gør det muligt for dig at se oplevelserne efter kategori.

På den måde er det nemt for dig både at finde gave til én eller finde ønsker til gaver indenfor det helt rigtige område. Se flere gaveideer. For eksempel kan du købe en whiskysmagning til 149 kr. pr person.

Smagningen foregår på Highlanders Bar i Århus og med i prisen får du 1 times whiskysmagning fra fire forskellige whiskyer med mulighed for at købe et traditionelt britisk måltid.

Et af de mere anderledes oplevelser er et graffitikursus hos Run For Cover. Kurset varer i 4 x 2 timer og foregår i Hvidovre. I kurset lærer du om farveforståelse, 3D tegning og nyttige tegneteknikker. Denne oplevelse koster 899 kr. pr person.

Tur i København

Skal det være en oplevelse, der er kulturpræget kunne Guidet Tur med Gadens Stemmer være en god idé. Dette er en tur i København med en guide, der har levet et liv som hjemløs eller misbruger eller begge dele. Dette er altså en anderledes rundvisning om en af Københavns skyggesider.

Denne tur er altså også centeret omkring guiden fremfor byen. Hver guide har sin egen stærke livshistorie, og turen vil give dig et indblik i alle aspekter af, hvordan det er at bo på gaden, og hvad det kræver. En del af beløbet det koster at få en guidet tur går som løn til guiden, og resten går til Gadens Stemmer og at opretholde organisationen. Denne organisation er en socialøkonomisk organisation, der forsøger at skabe arbejde til mennesker, der ikke umiddelbart passer ind på det klassiske arbejdsmarked.

Hvis sådan en slags tur er for hård kost, er der også mulighed for at tage på en food walk med Copentell på en tur med en historisk vinkel. Her får du et indblik i, hvordan hverdagen så ud i København for 300 år siden og i prisen er der inkluderet frokost med dertilhørende drikkevarer. Turen koster 389 kr. pr person.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *