Kan man tjene penge hjemmefra?

Kan man tjene penge ved at arbejde hjemmefra, hvordan gør man og hvilke muligheder er der, når man vil have et hjemmejob? Få svar på dine spørgsmål her.

Det korte svar er naturligvis ja – man kan sagtens tjene penge ved at arbejde hjemmefra. Der findes rigtig mange forskellige jobtyper, der gør det muligt at have et hjemmejob, hvor man selv kan vælge arbejdstider m.m. I dette indlæg forsøger jeg at komme ind på, hvordan du kan komme i gang med at tjene penge hjemmefra.

Meget afhænger af dine evner og hvad du brænder for. Desuden skal du være opmærksom på, at hvis du vælger et hjemmejob, så skal du virkelig være selvstændig, når det kommer til at holde deadlines. Der er nemlig ikke en umiddelbar chef, der står og svinger pisken over dig – det er naturligvis dejligt, men kan også være anderledes hårdt.

Arbejd hjemmefra som skribent

Umiddelbart den nemmeste måde at tjene penge hjemmefra på. Det kræver dog, at man har skriveegenskaberne i orden – ellers er der jo ingen, der gider købe ens ydelser. Du skal selvsagt være god til at skrive, være villig til at sætte dig ind i emner, der måske ikke interesserer dig og du skal være rigtig god til at overholde aftalte deadlines.

Hvis du har aftalt med en kunde, at du leverer 10 artikler d. 14. – så skal de altså også være i hænderne på kunden d. 14., og gerne før.

At arbejde hjemmefra som skribent kan anbefales. Det er befriende, at man selv kan vælge arbejdstider og at man er sin egen boss. Det kan dog også være rigtig hårdt at arbejde hjemmefra med at skrive artikler. Folk stiller krav til, at man afleverer gode artikler.

Det afhænger naturligvis også af, hvad du har valgt at sætte som pris for dine artikler. Prøv at se, hvor lang tid du bruger på at skrive en artikel og prissæt så derefter. Du kan også starte med at tilbyde dine artikler gratis, for derved at få et par referencer du kan bruge, når du skal have ‘rigtige’ kunder i butikken.

Du kan bl.a. komme i gang med at tjene penge hjemmefra som skribent ved at oprette dig som Freelancer på Amino.dk.

Arbejd hjemmefra med telefonen

En anden mulighed til dig, der måske ikke kan skrive, men derimod har talegaverne i orden. Der findes flere muligheder for at arbejde hjemmefra med sin telefon. Den oplagte hedder nok telefonsælger. Mange er super-tilfredse med at have et hjemmejob, hvor de sidder og ringer rundt som sælgere.

Det handler meget om, hvilken type du er. Hvis du godt kan lide at snakke med folk og elsker et godt salg, så vil du sikkert gøre dig godt som telefonsælger. Husk dog, at der kommer rigtig mange afslag på en dag som telefonsælger.

Du kan også arbejde hjemmefra som mødebooker. Her er det lidt anderledes end som telefonsælger, da du ikke umiddelbart skal sælge noget. Der er dog stadig tale om et hjemmejob, hvor arbejdsgangen er meget ens hver dag. Kan du klare at sidde hele dagen og ringe op til folk? I så fald kan du sagtens arbejde hjemmefra som telefonsælger eller mødebooker.

Start en webshop og arbejd hjemmefra

Det her er lidt tricky og er et noget større projekt end at skrive artikler eller ringe til folk som sælger. Du kan heller ikke bare komme gratis i gang med at starte en webshop. Du skal have styr på hjemmesiden, betalingsløsninger og et varelager (hvis du ikke vil benytte dig af dropshipping). Det er dyrt at komme i gang med at arbejde hjemmefra som webshopejer, ingen tvivl om det.

Der er dog heller ingen tvivl om, at det kan blive et utrolig indbringende hjemmejob. Hvis din webshop får succes, kan du måske se frem til at leve som webshopejer resten af dit liv, hvor du aldrig skal tænke over, hvad chefen siger. Du er nemlig din egen chef.

Det tager tid at få succes som webshopejer, men hvis du har energien, drivet og passionen, er en webshop måske en rigtig god idé. Start med at læse Martin Thorborgs e-pusher, hvor du bliver meget klogere på, hvad der skal til for at få en webshop med succes op at køre. Du kan downloade en gratis udgave af e-pusher her.

Hvis du har erfaringer med at arbejde hjemmefra, så smid en kommentar herunder og lad os snakke om fordele og ulemper ved at have et hjemmejob.

Bonusvideo:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *