bridgewalking

Find den perfekte gave til en mand i dit liv – Måske bridgewalking?

Mange mænd ønsker sig sjældent det helt store, og mange mænds ønskelister er typisk meget korte. Derudover ønsker mange mænd sig de sammen ting år for år, hvilket tvinger gavegiveren til at være yderst kreativ. På gaveinspiration.dk kan du finde et væld af gaveideer, inddelt efter kategori.

Mange mænd har ikke det store shoppegen i sig, og køber ting hvis de har brug for dem, hvilket uundgåeligt minimerer ønskelisten. Derfor kan det være en god ide at købe en oplevelse, da oplevelser tit er kønsløse og med oplevelsesgaver er det tit nemmere at ramme noget, der falder i enhvers smag.

Oplevelsesgaver til mænd

Hjemmesiden lister således forskellige oplevelser i flere prisklasser på en nem og overskuelig måde. Her er for eksempel foreslået bridgewalking eller klatring, der henvender sig til manden, der nyder at være aktiv, eller som måske burde være mere aktiv.

I gavekortet til bridgewalking får man muligheden for at få en oplevelse, som er den eneste af sin slags i Europa. Turen går henover Lillebæltsbroen og strækker sig 20 m oppe i luften.

Se videoen herunder og få en forsmag på, hvad der venter:

Klatringen åbner for et væld af muligheder, både hvad angår lokalitet og måder at klatre på. Gaveinspiration.dk lister både muligheder for klassisk klatring – altså at klatre op ad en klatrevæg – men også de såkaldte go high baner. Go high banerne er klatreforhindringer, der er bygget højt oppe i trætoppene, og udfordrer altså også på højdeskrækken, og giver mulighed for at komme helt tæt på naturen og udfordre sig selv. Desuden findes klatring i alle prisklasser, da turene starter fra 100 kr. og kommer op på 2.700 kr. med et go high ophold på Kragerup Gods.

Derudover har gaveinspiration også oplevelser, der henvender sig til den stilbevidste mand, eller igen manden, der godt kunne bruge en opfriskning på det område, hvor det er muligt at bestille en tur til barberen eller give gavekort til hjemmesider med modetøj til mænd.

Gavekortet gælder til hjemmesiden 2trendy.dk og har et bredt udvalg, så man er sikret at finde noget til enhver smag. Den sidstnævnte er også nem at justere i forhold til budget.

Find flere gaveideer til mænd på gaveinspiration.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *