lån penge

Sæt dig altid ind i lånet før du skriver under

Det er altid en god idé at sætte sig godt ind i et lån før man opretter det. Hvis man ender med et kviklån som man ikke er i stand til at betale af på, og hvis man har tilstrækkeligt mange af dem, kan man ende med at blive registreret i RKI’s register som dårlig betaler, og så kan man ikke låne penge nogle steder.

Derfor er det altid en god idé at besøge en hjemmeside som Kolde Kontanter før man låner. Her får man et overblik over de vigtigste faktorer som du skal have styr på før du låner. Lånene er listet op efter hinanden, hvilket gør det nemt at sammenligne og at finde præcis det lån, man skal bruge.

Derudover lister hjemmesiden også beskrivelser af lånet, så det er muligt at få et overblik over eventuelle oprettelsesgebyrer og samlede kreditomkostninger for lånet. Man skal derudover også være opmærksom på, at selskaberne har en minimumsalder på 18 år og nogle steder kan den ligge på helt op til 25 år. Det er det for eksempel hos GoKredit.dk, hvor man kan låne 3.000 kr. i 30 dage for 625 kr. og 0% i rente og derefter stiger renten til 906,19%.

Det er også muligt at låne op til 400.000 kr. hos Bank Norwegian, der også er et flyselskab. Her ligger renten på 8,99%-26,81& og løbe tiden ligger mellem 12-180 måneder. Grunden til at man blandt andet kan låne så mange penge er fordi, at Bank Norwegian opfordrer til, at man samler alle sine lån hos dem. Det kan der være flere fordele i.

Fordel ved at samle lån

For det første kan man få et overblik over alle sine lån og dette vil hjælpe en del, hvis man har mange. Derudover kan man med stor sandsynlighed samle sine lån til en samlet set lavere rente og dermed færre omkostninger, end hvis man havde mange spredte små lån. Det vil altså skabe mere ro at have sine lån samlet et sted og ved et større lån, kan man tit få en mere fordelagtig rente. Hos Norwegian Bank er det dog også muligt at låne ned til 5.000 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *