thailand

Top rejsemål i Thailand – De bedste rejseområder

I denne artikel vil jeg komme med mine bedste bud på, hvor i Thailand du med fordel kan rejse hen, hvis du er på udkig efter gode ferieområder, som endnu ikke er blevet komplet ødelagt af turisme.

Min første rejse til Thailand startede i Bangkok, der som bekendt er landets hovedstad. Før afrejse tænkte jeg egentlig, at jeg nok ikke ville bryde mig synderligt om byen, men bookede mig alligevel ind på et godt hotel i Bangkok 3 overnatninger for at tvinge mig selv til at opleve den verdenskendte storby.

Det kan jeg faktisk kun anbefale alle, der rejser til Thailand – start i Bangkok, det er en overraskende fed storby.

Koh Ngai


Koh Ngai er en af de mindre kendte øer i Thailand. Den er beliggende ganske tæt på andre populære ferieområder som Krabi (der har Ao Nang og Railay Bay som mest besøgte destinationer) og Koh Lanta, så det er nemt at kombinere en rundrejse i Thailand med de lidt mere kendte områder og så en tur på Koh Ngai.

Koh Ngai er nemlig meget isoleret og der sker ikke så meget. Her rejser man til for at nyde de ekstremt smukke omgivelser og ganske enkelt for bare at dase på stranden. Inde på Traveleast.dk har de i deres sektion med rejseguides til Thailand også skrevet om Koh Ngai.

Link: https://traveleast.dk/thailand/

Travelfish har også meget god information om øen: https://www.travelfish.org/location/thailand/southern_thailand/trang/ko_ngai

Koh Kood og Koh Mak

Koh Kood er en perle som du skal rejse til her og nu, hvis du vil opleve den inden masseturismen kommer til. Det er allerede ved at ske, så du skal skynde dig. Koh Kood er det Thailand som mange danskere søger – her er masser af smukke strande, hvor der endnu ikke er bygget bungalower, så man kan leje en scooter, køre øen rundt og finde sin egen lille private sandstrand.

Jeg føler næsten, at jeg ikke bør skrive om Koh Kood, da jeg virkelig er bange for, at øen bliver ødelagt af turismen…

Tæt på Koh Kood er også Koh Mak, der er endnu mindre og dermed er der ikke ligeså mange hoteller på øen endnu…

Læs mere om Koh Kood og Koh Mak her.

Hvis du vil læse mere om rejsemål i Thailand anbefaler jeg bl.a. (førnævnte) Traveleast.dk og Travelfish.

5 tanker om “Top rejsemål i Thailand – De bedste rejseområder”

  1. Var på Koh Kood for 4 år siden og var så tilbage igen her i efteråret… KÆMPE forskel på bare 4 år og jeg er bange for hvad der kan ske fremover, så vil lige anbefale alle der rejser til Koh Kood at de gør deres bedste for ikke at svine, smide affald osv… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *