nordfyn

Vandreferier er populære som aldrig før

Hvis du vil på aktiv ferie, hvad enten det er med venner eller familie, er der flere forskellige typer at vælge imellem. Måske bliver jeres venskab bundet sammen af en helt særlig interesse for en aktivitet, eller måske trænger I i familien til nye oplevelser. Uanset hvad, er der masser af forskellige rejseaktiviteter at vælge imellem.

En af de meget populære kategorier de seneste år har været vandreferien, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Mange har sværere og sværere ved at trække stikket, når de har fri fra arbejde og nogle gange også selvom de er på ferie. Mange finder derfor en vandreferie meditativ, da fokus er helt væk fra mobiltelefoner og computere. Her er det eneste man skal fokusere på sig selv og naturen.

En vandreferie er desuden også noget man sagtens vil kunne lave sammen som familie, hvis børnene er store nok, og der findes mange fantastiske destinationer I kan komme til. Det er endda muligt at blive i Danmark, hvis man ikke vil så langt væk, da der findes flere vandreruter i især Jylland. Hvis man derimod vil udenlands vil det være oplagt eksempelvis at tage til Norge. Her finder du noget af verdens smukkeste og mest storslåede natur, ikke så langt fra Danmark.

Da Norge også er en dyr rejsedestination og vejret ikke altid er det bedste, kan en vandretur i varmere klima måske være en bedre idé. Aktivferie.dk tilbyder billige vandrerejse til blandt andet Tjekkiet. Ved at destinationen er Tjekkiet giver det ikke blot mulighed for en billigere rejsepakke, men det er også enormt billigt at opholde sig i landet.

En af destinationerne i Tjekkiet er i Český Ráj, der tager jer gennem et af Europas smukkeste landskaber. Pakketilbuddet inkluderer kør-selv rejse, 7 overnatninger på hoteller, transport for jeres bagage mellem destinationer og morgenmad på hotellerne. Turen er for dem, der ikke nødvendigvis er vant til at vandre, da turene varier fra typisk 15 til 20 km. Prisen på turen falder alt efter hvor mange I er der booker den, men priserne starter fra 3.790 kr. pr person op til 3.390 kr. pr person. 

Få mere information om aktive ferier her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *